Your Mac specialist with more than 25 years of experience
We offer 3 years of warranty
Choose affordable, reliable and sustainable
Tot 70% goedkoper dan nieuw
Dezelfde kwaliteit als Apple
Standaard 3 jaar garantie
Gratis hardcase bij onderstaande MacBooks

De beste Back to School Deals 2022

De start van het nieuwe schooljaar is in zicht! Dat betekent dat wij de beste Back to School deals voor jou hebben uitgekozen. Scoor nu één van onze gewilde refurbished MacBooks of iPads en maak je klaar voor het nieuwe schooljaar!

Refurbished MacBook Air 13" inch 

De MacBook Air 13 inch is een laptop die je gemakkelijk mee naar school neemt. De MacBook is namelijk lekker klein en past dus prima in je schooltas. Daarnaast is deze MacBook ook nog eens licht waardoor je zonder te veel moeite de schooltrappen oploopt.

De refurbished MacBook Air 13.3 inch ofwel 2e hands MacBook Air 13 inch is voor iedere scholier of student die niet hele krachtige programma’s op zijn of haar laptop hoeft te laten draaien. Gebruik de MacBook Air voor Microsoft Office Programma’s zoals Word of PowerPoint of gebruik hem gewoon om mee te internetten.

Het fijne aan een MacBook Air 13 inch refurbished is dat deze stukken goedkoper is dan een nieuwe MacBook Air. De kosten die je hiermee bespaart kan je dan weer uitgeven aan je schoolboeken of aan een leuke schooltas.

Om goed je eerste schoolweken door te komen krijg je van ons een gratis hardcase bij je MacBook air.


De MacBook Air is geschikt voor:

 • Microsoft programma's zoals: Word, PowerPoint, Outlook en Excel (let op: deze programma's zijn niet inbegrepen)
 • Internet
 • Spotify
 • Netlfix
 • YouTube
 • Simpele games

De MacBook Air is niet geschikt voor:

 • Zware grafische games)
 • Adobe software zoals Photoshop, InDesign en Premiere Pro of andere foto- en videobewerkingsprogramma's
 • 3D software of programma's zoals SketchUp
 • Enorme bulk aan data in SPSS, JASP of Excel

Back to School MacBook Air

Refurbished MacBook Pro 13" inch

Krachtig en super stijlvol. Dat is hoe je de MacBook Pro 13 inch in twee woorden kan omschrijven. Deze MacBook is voor iedere scholier of student die bergen werk wil verzetten. Door de krachtige processor die in de MacBook Pro zit kan je zware programma’s laten draaien zonder dat je MacBook vastloopt. 

De MacBook Pro is iets zwaarder dan de MacBook Air, maar nog steeds niet te zwaar om hem bij je te dragen. De MacBook Pro komt in twee soorten: zonder Touch Bar of met Touch Bar.De modellen vanaf 2016 allemaal een Touch Bar.

Een Touch Bar kan handig zijn wanneer je veel shortcuts gebruikt in programma’s zoals Photoshop of Excel. Daarnaast is nog een leuk detail dat je je MacBook kan unlocken met je vingerafdruk. De modellen met Touch Bar hebben namelijk ook Touch ID sensor.

Ook bij de MacBook Pro 13" (Touch Bar) krijg je van ons een gratis hardcase!


De MacBook Pro is geschikt voor:

 • Word, PowerPoint, Outlook en Excel etc. (let op: deze programma’s zijn niet inbegrepen)
 • Internet
 • Spotify
 • Netflix
 • YouTube
 • Zware grafische games
 • Adobe programma’s zoals Photoshop, InDesign, Premiere Pro of andere grafische programma’s
 • 3D-software of programma’s zoals SketchUp
 • Enorme bulk aan data in SPSS, JASP, Excel
 • Logic Pro of Ableton Live

De MacBook Pro is niet geschikt voor:

De MacBook Pro is bijna overal geschikt voor. Let alleen wel op de verschillende specificaties. Een MacBook Pro met weinig werkgeheugen en opslag kan natuurlijk minder aan dan een MacBook met meer geheugen.

Kom je er zelf niet uit? Chat of bel dan met onze klantenservice en zij geven je advies op maat.

Back to School MacBook Pro

Gratis hardcase

Bij geselecteerde Back to School MacBooks krijg je een gratis hardcase. Deze hardcase beschermt je MacBook tegen krassen en stoten. De hardcase is transparant waardoor je nog steeds het mooie Apple logo erdoorheen ziet. De case is van hoge kwaliteit en zal niet snel stuk gaan. Daarnaast is die ook makkelijk te bevestigen. Perfect dus om te hebben voor het nieuwe schooljaar!Refurbished iPad 2017 of 2018

Wil je vooral digitale aantekeningen maken? Dat kan enorm gemakkelijk met één van onze refurbished iPads. Je stopt een iPad nog gemakkelijker in je schooltas en hij is nog lichter dan een MacBook.

De refurbished iPad 2017 ofwel iPad (5e generatie) beschikt over Touch ID, een 8-megapixel camera en een 9,7 inch Retina-display. De iPad 2018 (iPad 6e generatie) heeft dezelfde specificaties, maar is net iets sneller dan de iPad 2017. Dit komt omdat de iPad 2018 een A10-chip bevat en de iPad 2017 een A9-chip.

Daarnaast is de iPad 2018 compatibel met de Apple Pencil 1*. Je hoeft dan je aantekeningen niet meer uit te typen, maar je kunt ze gewoon opschrijven met de hand. Je iPad wordt dan een notitieboekje, maar dan digitaal. Dat is ontzettend handig, want zo heb je je aantekeningen altijd en overal bij de hand.

Voor welke iPad ga jij?

*Let op: de Apple Pencil 1 is niet inbegrepen.


Back to School iPad 2017 en iPad 2018

The best offers in your mailbox

Register now for the newsletter
Never be too late for the best deals