18/03/2022

iphone-12-dit-is-waarom-je-deze-iphone-nu-nog-wil-hebben

iPhone 12: dit is waarom je deze iPhone nu nog wil hebben

De iPhone 12 is in vier verschillende modellen uitgekomen, namelijk de standaard iPhone 12, de iPhone 12 mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De iPhone 12 en de iPhone 12 mini zijn identiek. Het enige verschil tussen deze twee telefoons is de grootte. De iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn de opvolgers van de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Deze twee smartphones zijn veel krachtiger dan de gewone iPhone 12 en de iPhone 12 mini. 
 In deze blog richten wij ons alleen op de normale iPhone 12 (en deels de iPhone 12 mini, omdat ze vrijwel gelijk zijn). De functies en specificaties van de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max worden dus niet besproken.

iPhone 12 komt in 6 prachtige kleuren

De eerste reden waarom je het beste voor een refurbished iPhone 12 kunt kiezen zijn de verschillende kleuren. De iPhone 12 komt namelijk in maar liefst 6 prachtige kleuren. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn: blauw, groen rood, wit, paars en zwart. Wij zelf zijn in ieder geval enorm fan van de blauwe kleur. Deze kleur is namelijk een tint donkerder dan alle andere iPhones!

De iPhone 12 is fors in prijs verlaagd

De afgelopen jaren is de prijs van een iPhone 12 fors verlaagd. Dit komt mede doordat de iPhone 13 in 2021 uitkwam. Je ziet telkens dat bij een nieuwe release de prijzen van de vorige modellen flink dalen. Daarnaast is de prijs van een iPhone 12 refurbished nog goedkoper. Dit komt doordat deze iPhones al eerder gebruikt zijn, maar technisch zeker nog helemaal in orde zijn. Het ergste wat je kan overkomen zijn enkele krasjes op het scherm of op de behuizing.
Bij ons koop je een refurbished iPhone 12 65GB (zichtbaar gebruikt) voor slechts €655,-. Bij Apple kost deze iPhone al gauw €809,-. Je bespaart dus door het kopen van een refurbished iPhone maar liefst €154,-!

Het design van de refurbished iPhone 12 is superstrak

We weten nu allemaal wel dat Apple hele mooie producten maakt. Het design van de iPhone 12 is daarom ook weer om jaloers van te worden. Het toestel lijkt weer een beetje op het design van de iPhone 5S, maar dan in een modern jasje. Het model beschikt over harde, rechtopstaande randen met een metalen frame. Daarnaast is het scherm ‘plat’ met een notch die iets smaller is dan de voorgaande jaren. De notch is het gedeelte waarin de selfiecamera en de speaker zit.
Met de komst van de iPhone 12 stapt Apple definitief over van een LCD naar een OLED-scherm. Een OLED-scherm heeft meerdere voordelen. Zo zijn de kleuren natuurlijker en is het contrast beter. Vooral voor mensen die veel video’s kijken op hun iPhone is deze techniek een uitkomst!

Je maakt de scherpste foto's met de iPhone 12

Wil je graag foto’s en video’s van hoge kwaliteit? Dan is de iPhone 12 een hele goed keuze. Aan de achterzijde beschikt deze iPhone over een 12-megapixel camera. Maar dat is het niet alleen: ook is deze camera uitgerust met een groothoek- en ultragroothoeklens. Daarnaast heeft de nachtmodus een flinke update gehad! De groothoeklens heeft namelijk een veel wijdere kijkhoek waardoor de camera veel meer licht opvangt. Wanneer het donker is maak jij nog steeds de mooiste foto’s.

De chip heeft weer een update gehad: A14 Bionic-chip

De iPhone 12 refurbished is een zeer krachtige smartphone. Met de A14 Bionic-chip kan je met gemak alle games spelen die je maar wenst. Daarnaast starten alle apps zeer snel op en kan je gemakkelijk tussen apps switchen. Ook is deze chip weer een stuk energiezuiniger. Je kan dus langer met je accu doen dan bijvoorbeeld met de iPhone 11. Dat is natuurlijk ontzettend fijn als je je oplader bent vergeten!
Waar wacht je dus op? De refurbished iPhone 12 is zeker aan te raden. Wanneer je gek bent op het maken van kwalitatief goede foto’s, dan is deze iPhone zeer geschikt. Bovendien is de A14 Bionic-chip superkrachtig en snel. Ook is deze iPhone al in prijs verlaagd, omdat de iPhone 13 is uitgekomen. Plus als je een iPhone 12 refurbished aanschaft dan is die nóg goedkoper. Daarnaast krijg je bij ons wel de oplader erbij!