The Mac specialist, established in 1993
Free returns in 30 days
Go sustainable and save on CO2 emissions

iUsed blog


Wat is nou het verschil tussen de MacBook Pro en de MacBook Air? Welke functies zijn toegevoegd aan de nieuwe iOS update? Alles weten over refurbished apparatuur? Op zoek naar de slimste lifehacks voor je MacBook of iPhone? Dan ben je hier op de goede plek!

In de blogs van iUsed lees je alles over Apple apparatuur, de beste tips, lifehacks en de laatste nieuwtjes. 

iphone-12-dit-is-waarom-je-deze-iphone-nu-nog-wil-hebben

De iPhone 12 is alweer een tijdje uit. Fabrikant Apple bracht deze iPhone in 2020 op de markt. Toch is de (refurbished) iPhone 12 tot op de dag van vandaag nog steeds een uitstekende keuze. Waarom? Dat vertellen wij jou in deze blog.

welke-producten-kunnen-we-van-apple-in-2022-verwachten

Fabrikant Apple komt elk jaar wel weer met nieuwe producten. Of het nu de iPhone, iPad of MacBook is, telkens weet Apple zichzelf te vernieuwen. In 2022 staan er weer een heleboel mooie producten klaar om gereleased te worden. Ben je ook benieuwd welke?

zeven-handige-functies-in-ios-15

Met de nieuwe software update van iOS 15 zijn weer nieuwe features toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. Lees hier wat de leukste nieuwe functies zijn!

hoe-bescherm-ik-mijn-iphone-tegen-de-vrieskou

Wil je jouw iPhone gebruiken terwijl de temperatuur onder nul is? Lees dan eerst dit artikel goed door, want hier staat belangrijke informatie met betrekking tot hoe je jouw iPhone beschermt tegen de vrieskou.

de-10-beste-lifehacks-voor-je-macbook

Je MacBook is niet meer weg te denken uit je dagelijks leven. Om zo efficiënt mogelijk te werken hebben wij de 10 beste lifehacks voor je op een rijtje gezet!

boeken-en-films-rondom-steve-jobs

Om Steve Jobs te eren hebben wij een blog aan hem gewijd. In dit blog lees je welke boeken er over hem zijn geschreven en welke films er over hem zijn gemaakt.