26-06-2022

refurbished-iphone-11

Is de iPhone 11 refurbished nog steeds een goede keuze?

De reffurbished iPhone 11 was een hele vernieuwing toen deze net op de markt kwam. Vooral de camera had nieuwe functies die daarvoor nog nooit op een smartphone beschikbaar waren. Ook kwam de iPhone 11 in nieuwe frisse kleuren. 

De iPhone 11 is nog steeds ontzettend populair. Wil je een nieuwe iPhone kopen en overweeg je om de refurbished iPhone 11 te kopen? Dan vertellen wij in dit blog of dit nog steeds een goede keuze is.

Hoe lang kan de iPhone 11 refurbished nog mee?

De iPhone 11 kwam in 2019 uit. Dit maakt dat deze iPhone nu bijna drie jaar oud is. Voor een iPhone is dit niet zo oud, want iPhones worden wel 6 tot 7 jaar na hun releasedatum nog ondersteund met de nieuwste iOS updates. Voor de refurbished iPhone 11 zal dit betekenen dat de laatste update waarschijnlijk pas in september 2025 zal worden uitgevoerd. Wanneer je dus een iPhone 11 refurbished koopt, kan je nog een tijdje vooruit. 

Welke camera heeft de refurbished iPhone 11?

De iPhone 11 komt met een dubbel camerasysteem met een Nachtmodus en ultragroothoeklens. Dit was ten tijde van de release een primeur. Door dit systeem kan je nog scherpere foto’s maken en krijg je 4x meer van de omgeving in beeld dan bij een normale camera. Met de Nachtmodus kan je ook goede foto’s maken in het donker.

Ook de camera aan de voorzijde is enorm scherp. Met een 12-megapixel camera maak je haarscherpe selfies en kan je ook videogesprekken in hoge kwaliteit voeren.

Hoe snel is de iPhone 11 refurbished?

De iPhone 11 refurbished bevat een A13 Bionic-chip. Met deze chip is de iPhone 11 20% sneller dan zijn voorganger, de iPhone XR. Je speelt dus probleemloos de vetste games op je mobiel en streamt gemakkelijk de leukste video’s op deze smartphone. De iPhone 11 is dus zeker geschikt voor het zware werk. De verdere specificaties van de chip zijn:
  • 6‑core CPU met 2 performance‑ en 4 efficiency-cores
  • 4‑core GPU
  • 8‑core Neural Engine

Hoe groot is de iPhone 11?

De iPhone 11 beschikt over een 6,1 inch LCD-beeldscherm. Het scherm, ook wel een Liquid Retina HD-display, heeft geen schermranden. Hierdoor heb je meer ruimte voor bediening. Ook kan je op dit beeldscherm goed video’s en foto’s bekijken. 

De volledige afmetingen en het gewicht van de telefoon:
  • Hoogte: 150,9 mm 
  • Breedte: 75,7 mm 
  • Diepte: 8,3 mm 
  • Gewicht: 194 gram

In welke kleuren komt de refurbished iPhone 11?

De hele collectie van de refurbished iPhone 11 is lekker kleurrijk. Net als de iPhone XR komt de iPhone 11 in de kleuren: Black, White, Red en Yellow. Ook zijn er twee nieuwe kleuren geïntroduceerd namelijk: Purple en Green.

De iPhone 11 is zeker nog steeds een goede keuze. Je krijgt namelijk een goede camera voor relatief weinig geld. Daarnaast gaat de iPhone 11 refurbished nog lang mee en is deze iPhone geschikt voor zwaar werk. Wanneer je voor een refurbished iPhone 11 kiest dan ben je nóg goedkoper uit!