Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Air kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands Apple MacBook Air

Is de MacBook Air refurbished de beste keuze voor u?

Zoekt u een laptop die makkelijk de zwaarste programma’s aankan? Die u moeiteloos de hele dag kunt gebruiken voor uw studie, voor uw werk of gewoon thuis? Dan is de refurbished MacBook Air uw beste keuze. De batterij van de MacBook Air refurbished gaat makkelijk 18 uur mee.

De voordelen van de MacBook Air

De refurbished MacBook Air is er met een 11 inch (11,6 inch) en een 13 inch (13,3 inch) scherm. Ook is de MacBook Air verkrijgbaar met 128 GB, 256 GB of 512 GB opslag. Op een refurbished MacBook kunt u eenvoudige dagelijkse taken uitvoeren, snel internetten, maar ook moeiteloos video- en fotobewerking doen. Door de True Tone technologie heeft u altijd zeer heldere kleurweergaves.

Productspecificaties van de refurbished MacBook Air

 • Scherm: 11 inch (11,6 inch) of 13 inch (13,3 inch)
 • Opslagruimte: 128 GB, 256 GB of 512 GB
 • Werkgeheugen: 8 GB

Voordelen van een MacBook Air online kopen?

Door het kopen van uw refusbished MacBook Air bij iUsed, bent u euro’s goedkoper uit en profiteert u van vele voordelen. Koopt u een MacBook Air refurbished, dan profiteert u van:
 • Hoge kwaliteit: een Apple laptop waar je jaren plezier van gaat hebben
 • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s
 • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht
 • Gouda accu: de refurbished MacBook Air gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden
 • Licht van gewicht: neem je laptop eenvoudig overal mee naartoe


Refurbished MacBook Air 13 inch met 2 jaar garantie bij iUsed

De refurbished MacBook hebben wij grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is uw nieuwe refurbished MacBook Air technisch in uitstekende reconditionné staat en heeft u een geweldige laptop tegen een scherpe prijs. Een refurbished MacBook Air met 11 inch of 13 inch scherm is koopt u bij iUsed met 2 jaar garantie. Vaak worden tweedehands MacBook Air, MacBook Air reconditionné en refurbished in een naam genoemd.

Apple MacBook Air
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:
 • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
 • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
 • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper die zijn refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.