Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro 14" kopen | tot 3 jaar garantie

Is de MacBook Pro 14 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Wat je ook wil doen, internetten, foto’s en video’s bewerken of films kijken, de MacBook Pro met 14 inch scherm kan het moeiteloos aan. Je neemt je refurbished MacBook Pro met 14 inch scherm eenvoudig mee naar je studie of je werk. Je tweedehands MacBook Pro start snel op en door het Retina-scherm heb je altijd heel scherp beeld.

De voordelen van de MacBook Pro 14 inch

De refurbished MacBook Pro 14 inch kan moeiteloos meerdere programma’s aan. Daardoor is de gebruikte MacBook Pro 14 inch refurbished uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zoals tekstverwerken, internetten en films kijken. Werk je veel buiten de deur? De MacBook Pro 14 inch is lekker handzaam, waardoor je de laptop makkelijk meeneemt.

Wanneer is de refurbished MacBook Pro de beste keuze voor u?

De MacBook Pro biedt ontzettend veel. En koopt u de laptop refurbished, dan betaalt u ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doet u veel aan foto- en/of videobewerking? Dan is de refurbished MacBook Pro zeker de beste keuze voor u! Ook als u minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor u een goede keuze. Werkt u met zwaardere programma’s? De snelle processor van de MacBook Pro kan dit prima aan. Of kijkt u graag een mooie film op uw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet u optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro kan nog best een klus zijn. Wij helpen u graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro is er in 13.3 inch, 15.4 inch en 16 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wilt u de MacBook Pro gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Wilt u aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste MacBook Pro.