Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPad kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands iPad kopen

Voordelen van de refurbished iPad

Ben je op zoek naar een iPad om lekker mee te relaxen overal waar je bent? De iPad-serie is lekker licht en neem je dus makkelijk overal mee naartoe. je opent de iPad snel met Touch ID en ook multitasken is geen probleem. Even je e-mail lezen terwijl je een film kijkt is een fluitje van een cent. De iPad is ideaal voor dagelijks gebruik. Daarnaast is een refurbished iPad een duurzame en betaalbare keuze. 

Koop je een refurbished iPad, ofwel iPad reconditionné, dan profiteer je van:
  • Hoge kwaliteit: je hebt nog jaren plezier van jouw refurbished iPad
  • Snelle processor: met een A9-chip of nieuwer schakel je gemakkelijk tussen apps
  • Retina-scherm: goed beeld voor het kijken naar video's
  • Goede accu: jouw iPad refurbished gaat uren mee
  • Licht van gewicht: ideaal om mee te nemen waar je maar heengaat

Kies uit verschillende iPad modellen bij iUsed

Natuurlijk kan je bij iUsed uit verschillende modellen iPad kiezen, zoals de refurbished iPad 2017, iPad 2018, iPad 2019, iPad 2020 en iPad 2021. Deze modellen zijn ook te verkrijgen in verschillende kleuren: gewoon Space Gray en Silver, maar in sommige gevallen ook Gold. Daarnaast leveren wij deze iPad modellen ook in verschillende maten, je kan kiezen uit 10.2 inch of 9.7 inch. Wij hebben dus altijd de iPad die bij jou past. 

Refurbished iPad met garantie bij iUsed

Wij hebben jouw iPad grondig nagekeken, schoon gemaakt en voorzien van de nieuwste iPadOS. Jouw refurbished iPad, ook wel iPad reconditionné genoemd, is dus meteen klaar voor gebruik. Daarbij krijg je ook nog eens 3 jaar garantie. Ben je toch niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt je geld terug.
Refurbished Apple iPad
Table of content

FAQ Refurbished iPads
Een refurbished iPad is een gebruikte iPad die is teruggestuurd naar de fabrikant of verkoper, die vervolgens alle onderdelen heeft nagekeken, gerepareerd en vervangen waar nodig. De iPad wordt vervolgens weer te koop aangeboden als "refurbished" en is vaak goedkoper dan een nieuwe iPad.
Een refurbished iPad is grondig geïnspecteerd, getest en gerepareerd voordat deze opnieuw wordt verkocht, terwijl een tweedehands iPad vaak in de oorspronkelijke staat wordt verkocht zonder inspectie of reparatie.
Ja, refurbished iPads zijn betrouwbaar. Ze zijn uitgebreid getest en gerepareerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Bovendien worden ze vaak geleverd met garanties en retourbeleid.
Garanties voor refurbished iPads variëren per verkoper en product. Sommige verkopers bieden een standaard garantie van bijvoorbeeld 3 maanden, terwijl andere verkopers zoals iUsed uitgebreidere garanties bieden tot wel 3 jaar. Het is belangrijk om te controleren wat voor soort garantie er wordt aangeboden voordat u een refurbished iPad koopt.
Ja, refurbished iPads zijn duurzaam omdat ze opnieuw worden gebruikt in plaats van te worden weggegooid. Dit vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en helpt het milieu te beschermen. Bovendien zijn refurbished iPads vaak goedkoper dan nieuwe iPads, wat betekent dat u geld kunt besparen terwijl u bijdraagt aan duurzaamheid.