Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleverd Binnen Nederland en België

Refurbished Outlet kopen | tot 5 jaar garantie

Refurbished iMac 27 inch iUsed

Refurbished Apple uit de outlet

De aanschaf van een nieuwe Mac is een grote investering. Er is echter een goed alternatief: een refurbished Mac uit de outlet!

Een refurbished Mac is een tweedehands Mac die professioneel is gereviseerd. Dit houdt in dat de Mac grondig is getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn. Een refurbished Mac is echter een stuk goedkoper dan een nieuwe Apple; het voordeel kan zelfs oplopen tot honderden euro’s.

Een refurbished Mac, ofwel een Mac reconditionné, uit de outlet heeft een klein gebrek. Hierdoor kunnen we deze Macs aanbieden voor een nog scherpere prijs. Welk gebrek er aanwezig is bij de Mac staat duidelijk aangegeven in de productomschrijving. Geef je deze Mac een tweede kans?

Bekijk onze productvideo's

Waarom een refurbished Mac kopen bij iUsed.com?

Net als bij de aanschaf van elk tweedehands product heeft het kopen van een tweedehands Mac zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat er soms kleine beschadigingen zichtbaar zijn, vaak geen originele verpakking aanwezig is en het aanbod meer beperkt is. Echter, door te kiezen voor iUsed Store profiteer je van een scherpe prijs en vele extra voordelen.

Alle Macs die in webshop iUsed.com getoond worden, zijn per direct beschikbaar. Al deze gebruikte Apple computers zijn refurbished, voorzien van een schone macOS installatie en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden. De basiszending is gratis en doordat iUsed Store gebruik maakt van PostNL PakjeGemak kan je zelf bepalen waar en wanneer je de bestelling in ontvangst neemt.

Alle refurbished hardware uit de categorie OUTLET worden bij iUsed standaard geleverd met 2 jaar garantie. Daarnaast ontvang je op jouw aangeschafte Mac 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie met gratis retourzending.

iPad in de outlet

Niet alleen verkopen wij refurbished Macs in onze outlet, ook refurbished iPads komen regelmatig langs. Deze iPads werken nog goed, alleen is er soms een technisch aspect dat niet meer werkt. Denk daarbij dan aan een kapotte Touch ID, Face ID of audio jack. Ook kan het voorkomen dat sommige iPads een vlek/verkleuring in beeld hebben. 

De bijzonderheid van deze toestellen staat er altijd heel duidelijk beschreven. Natuurlijk zie je deze technische defecten ook terug in de prijs. De outlet heeft altijd de laagste prijzen van onze hele webshop!