Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished Apple Watch kopen | tot 3 jaar garantie

Voordelen van een refurbished Apple Watch

Apple kondigde in 2014 de eerste Apple Watch aan die vanaf 2015 geleverd zou worden. Sindsdien is de Apple Watch een uitermate populair Apple device. Deze smartwatch fungeert als verlengstuk van je iPhone en zonder een iPhone kan je een Apple Watch niet gebruiken. Je kan in één oogopslag de pushberichten van je iPhone lezen, wegvegen of beantwoorden. Ook voor sporten is de Apple Watch een ideaal device. De Apple Watch kan door middel van zijn vele sensoren data bijhouden over snelheid, afstand en hartslag. Deze metingen zijn veel nauwkeuriger dan wanneer je hiervoor een iPhone gebruikt. Met het ruime aanbod gezondheidsapps krijg je zo duidelijke inzichten in je eigen gezondheid.

Kies uit verschillende Apple Watch modellen

Bij iUsed hebben we verschillende Apple Watch Series op voorraad. Ga bijvoorbeeld voor de Series 3, Series 4 of Series SE. Elk van deze series is beschikbaar in Silver, Space Gray of Rose Gold. Zo kies je de refurbished Apple Watch, ofwel Apple Watch reconditionné, die bij jou past.

Apple Watch Series 3

Een refurbished Apple Watch Series 3, ook wel Apple Watch Series 3 reconditionné genoemd, is het perfecte instapmodel voor diegene die voor het eerst in aanraking komen met deze smartwatch. De Series 3 beschikt over alle belangrijke functionaliteiten zoals een hartritme sensor en GPS. Bovendien is hij ideaal te gebruiken tijdens het zwemmen.

Apple Watch Series 4

De Series 4 werd in 2018 door Apple gelanceerd, één jaar na de Series 3. Hierdoor zijn er maar weinig verschillen tussen de twee modellen. Het design is namelijk precies hetzelfde: ze zijn beide te verkrijgen met een kast van 38mm of 42mm. Wel heeft een refurbished Apple Watch Series 4, ook wel Apple Watch Series 4 reconditionné genoemd, meer geheugen en is hij een stukje sneller dan zijn voorganger, omdat er een betere chip in zit.

Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 5 uit 2019 heeft een make-over ondergaan ten opzichte van zijn voorganger. Het horloge is verkrijgbaar in twee nieuwe maten, namelijk 40mm en 44mm en de kast is bovendien ook nog dunner geworden. Ook is de ruimte rondom het scherm verkleind, waardoor het scherm relatief nog groter is. Daarnaast zijn er nog extra functies toegevoegd, zoals de hoogtemeter, het kompas en het Always On-display. De refurbished Apple Watch Series 5, ofwel Apple Watch Series 5 reconditionné, is verkrijgbaar met wel 32GB geheugen.
Refurbished Apple Watch Series 6 tweedehands kopen iUsed

Apple Watch Series 6

Ook aan de Apple Watch Series 6 zijn kleine verbeteringen toegevoegd. Het uiterlijk van de watch is hetzelfde gebleven, maar je kan met de Series 6 bijvoorbeeld ook het zuurstofgehalte in je bloed meten. Zo haal je met de refurbished Apple Watch Series 6, ofwel Apple Watch Series 6 reconditionné, echt een multifunctioneel sporthorloge in huis.

Apple Watch Series SE

Wil je wel genieten van het nieuwe design, maar er niet de hoofdprijs voor betalen? Dan heb je geluk. Apple heeft net als bij de iPhone ook een budgetversie van de Apple Watch uitgebracht. Deze versie heeft net wat minder functionaliteiten dan de nieuwste versies, maar heeft bijvoorbeeld wel dezelfde snelle processor als de Series 6. De refurbished Apple Watch Series SE, ook wel de Apple Watch Series SE reconditionné genoemd, is dus een zeer voordelige koop.

Refurbished Apple Watch online kopen bij iUsed: dit zit allemaal inbegrepen

Wij hebben je toestel grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Je refurbished Apple Watch is dus technisch weer in uitstekende staat. Bovendien heb je standaard twee jaar garantie, net als bij een volledig nieuwe Apple Watch. Natuurlijk wil je jouw refurbished Apple Watch direct kunnen gebruiken. Daarom leveren wij jouw nieuwe Apple Watch refurbished altijd:
  • Met schone watchOS installatie 
  • Inclusief lader en laadkabel

Nog meer voordelen als je jouw refurbished Apple Watch bij ons koopt

Koop je jouw Apple Watch refurbished bij iUsed, dan profiteer je van nog meer voordeel: 
  • Gratis verzending 
  • Voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden 
  • Maar liefst 3 jaar garantie 
  • 30 dagen probeertermijn (niet tevreden = geld terug)