Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iMac Pro kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iMac Pro kopen

Is de iMac Pro refurbished de beste keuze voor jou?

Zoek je een desktop computer om videobewerking mee te doen of wil je complexere bewerkingen doen, zoals design, dan is de iMac Pro refurbished de beste keuze. De iMac Pro is de krachtigste iMac die ooit is gemaakt dankzij de Xeon-processors met 8, 10 of 18 kernen.

De voordelen van de refurbished iMac Pro

De iMac Pro refurbished, ofwel iMac Pro reconditionné, heeft een 27 inch Retina-scherm. De iMac Pro is geschikt voor zware grafische toepassingen, zoals ook VR en 3D-rendering. Het grote voordeel ten opzichte van een Mac Pro is dat bij de iMac Pro refurbished de computer en het beeldscherm zijn samengevoegd tot één apparaat. Met jouw refurbished iMac Pro profiteer je verder van supersnel internet.

Productspecificaties van de refurbished iMac Pro

  • Scherm: 27 inch 
  • Opslagruimte: 1TB 
  • Werkgeheugen: 32GB

Waarom een refurbished iMac Pro online kopen?

Met de iMac Pro refurbished, ook wel iMac Pro reconditionné genoemd, haal je de snelste en krachtigste desktop computer van Apple in huis. Foto’s kan je  bewerken tot op het kleinste detail. De kleur Space Gray past in ieder interieur. Ook voor supersnel internet en het doen van dagelijkse werkzaamheden zoals internetten of gamen is de refurbished iMac Pro een prima keuze.
Tweedehands Apple iMac Pro