Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone 13 kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iPhone 13 kopen

Om te profiteren van alle voordelen van de iPhone 13 hoef je deze niet nieuw te kopen. Door de iPhone 13 refurbished te kopen bij iUsed, ben je veel goedkoper uit. En het kopen van een refurbished iPhone 13 is ook nog eens duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone.

Is de iPhone 13 refurbished de beste keuze voor jou?

Wil je zeker weten dat je nog jaren met je refurbished iPhone kan doen? Dan is de refurbished iPhone 13 de beste keuze voor jou. Je maakt superscherpe foto’s met de camera’s die in een zogenaamd camera-eiland zijn geplaatst. Onderweg een film downloaden of FaceTimen in HD: het kan allemaal zonder problemen. Wil je een video opnemen? Dat kan in Dolby Vision. Deze video bekijken doe je dan weer in superhoge resolutie.

De iPhone 13: 5G connected

Net als de iPhone 12 beschikt de iPhone 13 over de 5G-module. Hiermee heb je nog sneller en nog stabieler internet. Wat je dus ook wil doen online, de iPhone 13 refurbished kan het aan. De A15 chip zorgt voor snelheid, maar is ook heel energiezuinig. Op het OLED-scherm kijk je superscherp naar je favoriete films. Uiteraard laadt je nieuwe refurbished iPhone 13 draadloos op. En dat doe je ook nog eens supersnel: binnen een half uur is je iPhone 13 refurbished al voor de helft opgeladen.

Productspecificaties van de refurbished iPhone 13

  • A15 Bionic-chip
  • 4 GB werkgeheugen
  • Opslagcapaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB
  • Camera-eiland
  • OLED- scherm

Waarom een refurbished iPhone 13 online kopen?

Online kan je bij iUsed verschillende iPhone 13 refurbished toestellen vinden. Met de komst van de iPhone 13 heeft Apple nieuwe kleuren geïntroduceerd: Starlight (wit) en Midnight (zwart). Daarnaast is de iPhone 13 ook te verkrijgen in PRODUCT(RED), Blue, Pink en Green. Ook kan je kiezen uit een opslagcapaciteit van 128GB, 256GB of 512GB. Door het compacte formaat blijft de refurbished iPhone 13, ook wel de iPhone 13 reconditionné genoemd, prima met één hand te bedienen.

Refurbished iPhone 13 met garantie bij iUsed

Koop je jouw nieuwe refurbished iPhone 13 bij iUsed, dan weet je zeker dat je een goed toestel ontvangt. Wij hebben jouw iPhone 13 refurbished getest, gereinigd en indien nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Jouw refurbished iPhone 13 is dus helemaal in orde. Daarnaast krijg je bij iUsed ook nog eens 3 jaar garantie op jouw iPhone 13.
Table of content

FAQ Refurbished iPhones
Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die zijn opgeknapt en opnieuw verkocht door een derde partij. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt om te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren.
Ja, als je koopt bij een betrouwbare verkoper als iUsed, swoop of refurbisheddirect, is de kans groot dat je een refurbished iPhone van goede kwaliteit krijgt. Vaak worden deze iPhones geleverd met een garantie, zodat je zeker weet dat je krijgt waarvoor je hebt betaald.
De batterij van een refurbished iPhone heeft een batterijconditie tussen de 82 en 100 procent. Het is niet standaard 100 procent, omdat de batterij gebruikt is. Dat heeft geen invloed op de werking van het toestel, want het is 100% functioneel. Het direct vervangen van een goede batterij is niet nodig. Dat is duurzamer en geeft minder elektronisch afval. De batterijconditie zegt niets over het batterijpercentage, want je laadt het toestel gewoon op tot maximaal 100 procent.
Een refurbished iPhone is anders dan een tweedehands iPhone omdat deze iPhones zijn opgeknapt en getest om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Een tweedehands iPhone is gewoon een gebruikte telefoon zonder garantie op de kwaliteit of werking ervan.
Een refurbished iPhone kan vaak veel goedkoper zijn dan een nieuwe iPhone, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Ook kun je vaak kiezen uit oudere modellen die niet meer te koop zijn als nieuw.
Er zijn verschillende betrouwbare verkopers van refurbished iPhones online en offline. Het is belangrijk om te kiezen voor een verkoper met goede recensies en een garantie op de kwaliteit van de iPhone. Enkele populaire verkopers zijn swoop, Renewd, en iUsed.