Jouw Mac specialist met ruim 27 jaar ervaring
3 jaar garantie en 30 dagen uitproberen
Kies voor betaalbaar, betrouwbaar én duurzaam

iUsed
Blog

Uitstekend

Lees het iUsed blog

Wat is nou het verschil tussen de MacBook Pro en de MacBook Air? Welke functies zijn toegevoegd aan de nieuwe iOS update? Alles weten over refurbished apparatuur? Op zoek naar de slimste lifehacks voor je MacBook of iPhone? Dan ben je hier op de goede plek!

In de blogs van iUsed lees je alles over Apple apparatuur, de beste tips, lifehacks en de laatste nieuwtjes.

Eerlijk advies & technische ondersteuning
Landelijke service dekking: online & op locatie
Binnen 24 uur een vervangend device
Hoe-kies-je-de-juiste-macbook

Keuzestress?! Omdat je niet weet welke MacBook je moet kiezen? Tegenwoordig heb je steeds meer opties en jouw keuze blijft persoonlijk. In deze blog vertellen we jou precies wat de verschillen zijn en welke afwegingen je het beste kan maken.

5-redenen-waarom-je-voor-een-MacBook-moet-kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop? Maar je twijfelt tussen MacOs of Windows? Of ben je nieuwsgierig waarom de MacBook zo populair is? In dit artikel vertellen we jou wat de 5 belangrijkste redenen zijn om te kiezen voor Apple MacBook.

5-Apple-iPhone-life-hacks

Apple iPhone is een slim apparaat met allerlei handige trucjes waarvan jij het bestaan niet afweet. In dit artikel vertellen we jou haarfijn wat jouw telefoon nog meer kan! We zijn benieuwd of je al helemaal up-to-date bent? Ontdek hier de tips.

hoe-lang-worden-macbooks-nog-ondersteund

Een MacBook gaat ontzettend lang mee. Mits je er natuurlijk normaal mee omgaat. Over het algemeen wordt een MacBook 7 jaar lang ondersteund met de nieuwste software updates van Apple.

foto-en-PDF-bewerken-in-voorvertoning

Een ondergewaardeerde functie van de Mac is zeker wel het programma Voorvertoning. Met deze functie kan je namelijk afbeeldingen en PDF’s bewerken.

iphone-12-dit-is-waarom-je-deze-iphone-nu-nog-wil-hebben

De iPhone 12 is alweer een tijdje uit. Fabrikant Apple bracht deze iPhone in 2020 op de markt. Toch is de (refurbished) iPhone 12 tot op de dag van vandaag nog steeds een uitstekende keuze. Waarom? Dat vertellen wij jou in deze blog.

welke-producten-kunnen-we-van-apple-in-2022-verwachten

Fabrikant Apple komt elk jaar wel weer met nieuwe producten. Of het nu de iPhone, iPad of MacBook is, telkens weet Apple zichzelf te vernieuwen. In 2022 staan er weer een heleboel mooie producten klaar om gereleased te worden. Ben je ook benieuwd welke?

pro-vs-air-welke-moet-je-kiezen

Regelmatig krijgen wij de vraag: ‘Moet ik kiezen voor een MacBook Pro 13 inch of een MacBook Air 13 inch?’ Om antwoord te kunnen krijgen op deze vraag is het belangrijk om jezelf twee vragen te stellen: Waarvoor en waar wil je de MacBook gebruiken?

zeven-handige-functies-in-ios-15

De nieuwste software update voor de Apple iPhone, iOS 15, is uitgekomen op maandag 20 september 2021. Er zijn weer een aantal nieuwe features toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. In dit artikel vertellen wij jou de leukste nieuwe functies!

hoe-bescherm-ik-mijn-iphone-tegen-de-vrieskou

Wil je jouw iPhone gebruiken terwijl de temperatuur onder nul is? Lees dan eerst dit artikel goed door, want hier staat belangrijke informatie met betrekking tot hoe je jouw iPhone beschermt tegen de vrieskou.

hoe-maak-je-je-iphone-het-beste-schoon

Op een iPhone zitten duizenden bacteriën. Dit komt doordat je je iPhone overal gebruikt: in bed, in het openbaar vervoer en zelfs op het toilet. Wij geven jou vijf tips om je iPhone goed te reinigen!