Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone SE kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iPhone SE iUsed

Refurbished iPhone SE kopen

Om te profiteren van alle voordelen van de iPhone SE hoef je deze niet nieuw te kopen. Door de iPhone SE refurbished te kopen bij iUsed, ben je veel goedkoper uit. En het kopen van een refurbished iPhone SE is ook nog eens duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone SE.

Is de iPhone SE refurbished de beste keuze voor jou?

De iPhone SE 2020 refurbished, ook wel iPhone SE 2020 reconditionné genoemd, is een snelle en handige smartphone. Door het praktische formaat bedien je jouw iPhone SE makkelijk met één hand. Een iPhone SE is een goede keuze met zijn goede schermkwaliteit. Ideaal voor het kijken van een video of voor het gamen op jouw refurbished iPhone SE.

De iPhone SE: lekker snelle smartphone

Door de A13 bionic chip laadt je refurbished iPhone SE de apps die je wilt gebruiken, lekker snel. Je maakt scherpe foto’s zonder problemen en ook het kijken van een video is superscherp op het Retina HD-display.

Productspecificaties van de refurbished iPhone SE

 • A13 Bionic Chip
 • Snelle processor
 • Scherm: 4,7 inch LCD-scherm
 • Opslagcapaciteit: 64 GB, 128 GB, 256 GB
 • Kleuren: (PRODUCT)RED, White, Black

Wat is het verschil tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone SE 2016?

De iPhone SE is een van de bestverkochte Apple smartphones ooit. De iPhone SE 2020 is het broertje van het model uit 2016. De iPhone SE 2020 is mooi rond afgewerkt en de achterzijde is van glas. En de iPhone SE 2020 beschikt over betere specificaties dan de iPhone 2016.

Wat is het verschil tussen de iPhone SE 2020 en de iPhone 11?

De iPhone 2020 is de opvolger van de iPhone 11. De iPhone 11 is een slag groter. De componenten in de iPhone SE 2020 zijn hetzelfde als die van de iPhone 11, maar de iPhone SE 2020 is een stuk voordeliger. Zeker als je je nieuwe iPhone SE refurbished koopt.

Waarom een refurbished iPhone SE online kopen?

Om te kunnen genieten van deze populaire iPhone, hoef je deze niet nieuw te kopen. Koop je iPhone SE refurbished bij iUsed. Dan ben je euro’s goedkoper uit, het is duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone SE en je krijgt bij iUsed ook nog eens 2 jaar garantie op je refurbished iPhone SE.
Refurbished iPhone SE tweedehands kopen

Refurbished iPhone SE met garantie bij iUsed

Koop je jouw nieuwe refurbished iPhone SE bij iUsed, dan weet je zeker dat je een goed toestel ontvangt. Wij hebben jouw iPhone SE refurbished getest, gereinigd en indien nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Jouw refurbished iPhone SE is dus helemaal in orde. Daarnaast krijg je bij iUsed ook nog eens 2 jaar garantie op uw iPhone SE.


Wat zit er inbegrepen bij het kopen van de refurbished iPhone SE?

Natuurlijk wil je jouw refurbished iPhone SE direct kunnen gebruiken. Daarom leveren wij jouw nieuwe iPhone SE refurbished altijd:
 • simlockvrij
 • met schone iOS installatie
 • inclusief lader en laadkabel

Nog meer voordelen

Koop je de iPhone SE refurbished bij ons, dan profiteer je ook van de volgende voordelen:
 • Gratis verzending
 • Voor 22:00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd
 • Maar liefst 3 jaar garantie
 • 30 dagen probeertermijn (niet tevreden = geld terug!)