Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro kopen | tot 5 jaar garantie

Voordelen van de refurbished MacBook Pro?

De MacBook Pro refurbished is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Door het vermogen en de snelheid van de MacBook Pro kunt u probleemloos verschillende dingen tegelijk doen op de laptop. De MacBook Pro heeft verder een geweldig retina-beeldscherm dat zorgt voor een optimale kleurkwaliteit.

Koopt u een MacBook Pro refurbished, dan profiteert u van:
  • Hoge kwaliteit: een laptop waar u jaren plezier van gaat hebben. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s.
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht.
  • Goede accu: de refurbished MacBook Pro gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden.
  • Licht van gewicht: neem uw laptop eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de refurbished MacBook Pro de beste keuze voor u?

De MacBook Pro biedt ontzettend veel. En koopt u de laptop refurbished, dan betaalt u ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doet u veel aan foto- en/of videobewerking? Dan is de refurbished MacBook Pro zeker de beste keuze voor u! Ook als u minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor u een goede keuze. Werkt u met zwaardere programma’s? De snelle processor van de MacBook Pro kan dit prima aan. Of kijkt u graag een mooie film op uw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet u optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro kan nog best een klus zijn. Wij helpen u graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro is er in 13.3 inch, 15.4 inch en 16 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wilt u de MacBook Pro gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Wilt u aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste MacBook Pro.