Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro Touch Bar kopen | tot 3 jaar garantie

Apple MacBook Pro touch bar

Voordelen van de refurbished MacBook Pro Touchbar?

De MacBook Pro Touchbar refurbished is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Door het vermogen en de snelheid van de MacBook Pro Touchbar kunt u probleemloos verschillende dingen tegelijk doen op de laptop. De MacBook Pro touch bar heeft verder een geweldig retina-beeldscherm dat zorgt voor een optimale kleurkwaliteit.

Koopt u een MacBook Pro Touch bar refurbished, dan profiteert u van:
  • Hoge kwaliteit: een laptop waar u jaren plezier van gaat hebben. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s.
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht.
  • Goede accu: de refurbished MacBook Pro Touchbar gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden.
  • Licht van gewicht: neem uw laptop eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de refurbished MacBook Pro Touchbar de beste keuze voor u?

De MacBook Pro met Touchbar biedt ontzettend veel. En koopt je de Apple laptop refurbished, dan betaalt u ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doet u veel aan foto- en/of videobewerking? Dan is de refurbished MacBook Pro Touchbar zeker de beste keuze voor u! Ook als u minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor u een goede keuze. Werkt u met zwaardere programma’s? De snelle processor van de MacBook Pro Touchbar kan dit prima aan. Of kijkt u graag een mooie film op uw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet u optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro met Touchbar op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro Touchbar kan nog best een klus zijn. Wij helpen u graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro Touchbar is er in 13.3 inch en 15.4 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wilt je een Apple MacBook gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Wilt u aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste MacBook Pro met Touchbar.
Tweedehands MacBook Pro touch bar kopen