Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook Pro 13 inch kopen | tot 3 jaar garantie

Tweedehands MacBook Pro 13 inch

Is de MacBook Pro 13 inch refurbished de beste keuze voor jou?

Wat je ook wil doen, internetten, foto’s en video’s bewerken of films kijken, de MacBook Pro met 13 inch scherm kan het moeiteloos aan. Je neemt je refurbished MacBook Pro met 13,3 inch scherm eenvoudig mee naar je studie of je werk. Jouw MacBook Pro start snel op en door het Retina-scherm heb je altijd heel scherp beeld.

De voordelen van de MacBook Pro 13 inch

De refurbished MacBook Pro 13 inch, ofwel MacBook Pro reconditionné, kan moeiteloos meerdere programma’s aan. Daardoor is de MacBook Pro 13 inch refurbished uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, zoals tekstverwerken, internetten en films kijken. Werk je veel buiten de deur? De MacBook Pro 13 inch is lekker handzaam, waardoor je de laptop makkelijk meeneemt.

Productspecificaties van de refurbished MacBook Pro 13 inch

 • Scherm: 13 inch (13,3 inch)
 • Opslagruimte: 256GB, 512 GB 
 • Werkgeheugen: 8 GB of 16 GB

Waarom een refurbished MacBook Pro 13 inch online kopen?

De refurbished MacBook hebben wij grondig getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Zo is je nieuwe refurbished MacBook Pro technisch in uitstekende staat en heb je een geweldige laptop tegen een scherpe prijs.

Refurbished MacBook Pro 13 inch met 3 jaar garantie bij iUsed

Een refurbished MacBook Pro met 13 inch scherm koop je bij iUsed met 3 jaar garantie. De refurbished MacBook kan aan de buitenzijde wat kleine beschadigingen hebben. De binnenkant is echter helemaal in orde en up-to-date. Door het kopen van jouw refurbished MacBook Pro 13 inch bij iUsed, ben je euro’s goedkoper uit en profiteer je van vele voordelen.
Refurbished MacBook Pro 13 inch kopen

Wat zit er inbegrepen bij het kopen van de refurbished MacBook Pro 13 inch?

Bij ons koop je niet alleen een refurbished MacBook Pro met 13 inch scherm, wij willen dat je direct kan genieten van je nieuwe aankoop. Daarom leveren wij standaard het volgende mee: 
 • Laadaccessoires 
 • Een schone installatie van Mac OS – je kan jouw nieuwe refurbished MacBook Pro 13 inch dus direct gebruiken

Nog meer voordelen bij iUsed

Koop je de MacBook Pro 13 refurbished, ook wel de MacBook Pro 13 inch reconditionné genoemd, bij ons dan profiteer je ook van de volgende voordelen:
 • Gratis verzending 
 • Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je de MacBook Pro 13 al vanaf de volgende dag in huis
 • Maar liefst 3 jaar garantie 
 • 30 dagen probeertermijn (niet tevreden = geld terug)
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:
 • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
 • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
 • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
 • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper die zijn refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.