Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en Gratis geleved Binnen Nederland en België

Refurbished MacBook azerty kopen

Voordelen van de refurbished MacBook met azerty klavier?

De MacBook Pro refurbished is krachtig genoeg voor foto- en videobewerking. Door het vermogen en de snelheid van de MacBook Pro kunt u probleemloos verschillende dingen tegelijk doen op de laptop. De MacBook Pro heeft verder een geweldig retina-beeldscherm dat zorgt voor een optimale kleurkwaliteit.

Koopt u een MacBook Pro refurbished, dan profiteert u van:
  • Hoge kwaliteit: een laptop waar u jaren plezier van gaat hebben. 
  • Snelle processor: uitermate geschikt voor het bewerken van foto’s en video’s.
  • Retina-scherm: kleuren komen geweldig tot hun recht.
  • Goede accu: de refurbished MacBook Pro gaat een hele (werk)dag mee zonder op te hoeven laden.
  • Licht van gewicht: neem uw laptop eenvoudig overal mee naartoe.

Wanneer is de refurbished MacBook Pro de beste keuze voor u?

De MacBook Pro biedt ontzettend veel. En koopt u de laptop refurbished, dan betaalt u ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs. Doet u veel aan foto- en/of videobewerking? Dan is de refurbished MacBook Pro zeker de beste keuze voor u! Ook als u minder aan foto-en videobewerking doet, is de MacBook Pro door het hoge gebruiksgemak voor u een goede keuze. Werkt u met zwaardere programma’s? De snelle processor van de MacBook Pro kan dit prima aan. Of kijkt u graag een mooie film op uw laptop? Door het prachtige retina-scherm geniet u optimaal van de kleuren van de film.

Kies uit verschillende MacBook Pro modellen

Er zijn verschillende modellen van de MacBook Pro op de markt. Het uitzoeken van een refurbished MacBook Pro kan nog best een klus zijn. Wij helpen u graag. Hoe kleiner en eenvoudiger het model is, des te goedkoper wij deze kunnen aanbieden.

De refurbished MacBook Pro is er in 13.3 inch, 15.4 inch en 16 inch, met diverse processoren en opslagruimte. Wilt u de MacBook Pro gebruiken voor lichtere taken of voor fotobewerking? Kies dan een van de eenvoudigere versies. Wilt u aan de slag met videobewerking? Kies dan voor de zwaarste MacBook Pro.
Table of content

FAQ Refurbished MacBooks
Een refurbished Macbook is een gebruikte Macbook die is opgeknapt en gereviseerd om opnieuw te worden verkocht. Dit betekent dat de Macbook grondig is gecontroleerd en waar nodig gerepareerd, zodat het weer in goede staat verkeert en zo goed als nieuw is.
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook, waaronder:
  • Kostenbesparingen: refurbished Macbooks zijn vaak veel goedkoper dan nieuwe Macbooks, waardoor je veel geld kunt besparen.
  • Duurzaamheid: door het kopen van een refurbished Macbook help je bij het verminderen van elektronisch afval en draag je bij aan een duurzamere wereld.
  • Milieuvriendelijkheid: refurbished Macbooks zijn ook milieuvriendelijk omdat ze voorkomen dat er nieuwe producten worden geproduceerd, waardoor natuurlijke hulpbronnen worden bespaard en de uitstoot van broeikasgassen wordt verminderd.
  • Garantie en kwaliteit: refurbished Macbooks zijn vaak grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Hierdoor weet je dat je een hoogwaardig product koopt voor een lagere prijs.
Dit verschilt per model en de staat van de Macbook, maar over het algemeen zijn refurbished Macbooks tussen de 50% en 70% goedkoper dan nieuwe Macbooks.
Ja, refurbished Macbooks zijn betrouwbaar. Ze zijn grondig getest en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn voordat ze worden verkocht. Bovendien bieden veel verkopers van refurbished Macbooks garanties en retourbeleid om de klanttevredenheid te waarborgen.
Zolang je koopt van een gerenommeerde verkoper die zijn refurbished Macbooks grondig controleert, zijn er geen risico's verbonden aan het kopen van een refurbished Macbook. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat er garanties en retourbeleid worden aangeboden.
Het enige nadeel van het kopen van een refurbished Macbook kan zijn dat je niet de nieuwste functies of technologieën hebt die beschikbaar zijn in de nieuwste modellen. Echter, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare laptop, kan een refurbished Macbook nog steeds een uitstekende keuze zijn.
Refurbished MacBooks zijn technisch volledig gecontroleerd en de behuizing schoongemaakt, maar de behuizing wordt meestal niet vervangen. Daardoor kunnen aan de buitenkant krassen of deukjes zichtbaar zijn. Die zijn uiteraard niet van invloed op de werking van de MacBook, maar ze bepalen wel de prijs. Hoe meer cosmetische schade, hoe minder je betaalt.
Een groot voordeel van refurbished ten opzichte van tweedehands is dat de MacBook compleet is nagekeken, schoongemaakt en indien nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Daardoor is hij betrouwbaarder dan een tweedehands van bijvoorbeeld Marktplaats, maar goedkoper dan een nieuw exemplaar.