Kies refurbished als het kan… nieuw als het moet

Standaard 3 jaar garantie 30 dagen niet goed, geld terug

Voor 22.00 uur besteld, vanaf de volgende werkdag geleverd

Direct en gratis geleverd binnen Nederland en België

Refurbished iPhone 8 kopen | tot 3 jaar garantie

Refurbished iPhone 8 kopen
Refurbished iPhone 8 kopen Om te profiteren van alle voordelen van de iPhone 8 hoef je deze niet nieuw te kopen. Door de iPhone 8 refurbished te kopen bij iUsed, ben je veel goedkoper uit. En het kopen van een refurbished iPhone 8, ook wel iPhone 8 reconditionné genoemd, is ook nog eens duurzamer dan het kopen van een nieuwe iPhone. Is de iPhone 8 refurbished de beste keuze voor jou? De iPhone 8 refurbished is waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw Apple smartphone in het water valt. De iPhone 8 refurbished heeft een zeer goede schermkwaliteit. Dat maakt videobellen met vrienden of collega’s nog prettiger. Multitasken is ook geen probleem op je nieuwe refurbished iPhone 8. De iPhone 8: toekomstgericht De refurbished iPhone 8 kan nog jaren mee. Apple garandeert namelijk dat je tot 2025 verzekerd bent van software updates en nieuwe functies. Zo profiteer je dus goedkoper van alle nieuwe mogelijkheden, zonder dat je een dure nieuwe smartphone moet aanschaffen. Door de toevoeging van True Tone, past het scherm de helderheid automatisch aan. Zo heb je altijd de beste schermweergave: binnen en buiten, overdag en ’s avonds.

Productspecificaties van de refurbished iPhone 8

  • A11 Bionic-chip 
  • 2 GB werkgeheugen
  • Opslagcapaciteit: 64 GB, 128 GB
  • 12 megapixel groothoekcamera
  • 4k videokwaliteit

Waarom een refurbished iPhone 8 online kopen?

Online kan je bij iUsed verschillende iPhone 8 refurbished toestellen vinden. Wij leveren de iPhone 8 in het Silver, Space Gray, Gold en (PRODUCT)RED. Ook kan je kiezen uit een opslagcapaciteit van 64GB, 128GB of 256GB. Door het compacte formaat blijft de refurbished iPhone 8 prima met één hand te bedienen.

Wat is het verschil tussen de iPhone 8 en de iPhone 7?

Door de A11-chip is de iPhone 8 sneller en krachtiger dan de iPhone 7. Ook ziet de iPhone er stijlvol uit door de glazen behuizing. Natuurlijk komt dit terug in het prijskaartje. Wil je een goede smartphone voor een kleiner budget? Dan is de refurbished iPhone 7 ook een prima keuze.
Tweedehands iPhone 8
Table of content

FAQ Refurbished iPhones
Refurbished iPhones zijn gebruikte iPhones die zijn opgeknapt en opnieuw verkocht door een derde partij. Deze iPhones zijn zorgvuldig gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt om te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren.
Ja, als je koopt bij een betrouwbare verkoper als iUsed, swoop of refurbisheddirect, is de kans groot dat je een refurbished iPhone van goede kwaliteit krijgt. Vaak worden deze iPhones geleverd met een garantie, zodat je zeker weet dat je krijgt waarvoor je hebt betaald.
De batterij van een refurbished iPhone heeft een batterijconditie tussen de 82 en 100 procent. Het is niet standaard 100 procent, omdat de batterij gebruikt is. Dat heeft geen invloed op de werking van het toestel, want het is 100% functioneel. Het direct vervangen van een goede batterij is niet nodig. Dat is duurzamer en geeft minder elektronisch afval. De batterijconditie zegt niets over het batterijpercentage, want je laadt het toestel gewoon op tot maximaal 100 procent.
Een refurbished iPhone is anders dan een tweedehands iPhone omdat deze iPhones zijn opgeknapt en getest om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw functioneren. Een tweedehands iPhone is gewoon een gebruikte telefoon zonder garantie op de kwaliteit of werking ervan.
Een refurbished iPhone kan vaak veel goedkoper zijn dan een nieuwe iPhone, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is. Ook kun je vaak kiezen uit oudere modellen die niet meer te koop zijn als nieuw.
Er zijn verschillende betrouwbare verkopers van refurbished iPhones online en offline. Het is belangrijk om te kiezen voor een verkoper met goede recensies en een garantie op de kwaliteit van de iPhone. Enkele populaire verkopers zijn swoop, Renewd, en iUsed.