Odgers Berndtson

Welkom op de exclusieve pagina van iUsed waar je als medewerker van Odgers Berndtson voor een voordelige prijs een iPhone kunt aanschaffen.

Elke stap voor een duurzamere wereld maakt verschil. Voor onze gezondheid, voor de leefbaarheid, voor toekomstige generaties. Een heel bedrijf of onderwijsinstelling voorzien van duurzame refurbished apparatuur is een grote stap vooruit. De iPhone's worden geleverd met een oplader én met 3 jaar garantie, waardoor je nog lang plezier kunt hebben van je iPhone.

Bestellen kan eenvoudig door de iPhone in je winkelmandje te plaatsen en het bestelproces te doorlopen. Odgers Berndtson vergoed een toestel tot € 500,-. Bestel je een toestel boven dit bedrag is dit voor eigen rekening en wordt dit verrekend intern. Zorg dat je het afleveradres aanpast en hierbij je volledige naam vermeld.

Voor alle iPhone's geldt OP = OP en maximaal 1 iPhone per persoon. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van iUsed via [email protected] of 030 248 4006.