Refurbished
100% betrouwbaar

Uitstekend

Refurbished
100% betrouwbaar

Uitstekend

Wat is Refurbished?

Apparatuur professioneel hergebruiken noemen we ook wel refurbishen. iUsed is hierin al meer dan 25 jaar specialist en marktleider van de Benelux. Wat we doen is: gebruikte devices grondig reinigen, alle data verwijderen, technisch controleren, gebruiksklaar maken en uitgebreid testen. Zo krijgen gebruikte producten een tweede leven met de levensduur en technische kwaliteit van een nieuwe machine. Goed voor de portemonnee én voor het milieu.

Refurbishen: het professioneel reviseren van gebruikte apparatuur

100% zekerheid met garanties

Al onze producten zijn 100% technisch in orde met de kwaliteit zoals je die gewend bent van Apple. Maar dan goedkoper. Een verschil met nieuw is dat de behuizing en het scherm soms gebruikssporen hebben, zoals krasjes en deukjes. Maar soms ook niet. De cosmetische staat noemen we altijd bij elk product en je ziet dit terug in de prijs. Daarbij krijg je zekerheid met 3 jaar standaard garantie, die je kunt uitbreiden naar 5 jaar garantie.

Apple ondersteuning

Gemiddeld ondersteunt Apple haar Macs nog 8 jaar na de eerste release van het device. Dat betekent dat een MacBook of iMac uit 2020 vaak nog tot 2028 geüpdate wordt met nieuwe versies van MacOS.

iPhones en iPads worden gemiddeld ongeveer vijf jaar na verschijnen ondersteund door nieuwe versies van iOS en iPadOS.

Onze product condities

Zo goed als nieuw

Bijna niet van nieuw te onderscheiden. Er zitten geen krassen op het scherm en eventuele schade op de behuizing is amper zichtbaar.