It's smart
to use
iUsed

Excellent

Leuk dat je je wilt inschrijven!
We hebben je zojuist een mail gestuurd om je aanmelding te bevestigen.

Geweldig, je wilt je inschrijven maar voordat je van deals kan gaan genieten hebben wij wel een tweede bevestiging nodig.
Met ruim 28+ jaar aan ervaring weet iUsed wat er speelt. Daarom delen we die kennis graag met jou. Hou je inbox in de gaten en mis niks!  

Zekerheid met keurmerk refurbished

Standaard 3 jaar garantie

30 dagen niet goed, geld terug.

Vergelijk iPhones

Ben je op zoek naar een iPhone met thuisknop of Face ID? Ga dan voor een iPhone SE of een iPhone uit de X-serie. Is een goede camera voor jou het belangrijkst? Kies dan een van de nieuwere modellen, zoals een iPhone 12 of 13.

Gebruik onze vergelijker om alle iPhone specificaties te vergelijken.

Vergelijk alle refurbished iPhones

Vergelijk iPads

iPad Pro, iPad Air, iPad mini of de standaard iPad? Er is veel keus en de verschillen zijn groot. De normale iPad is een goed instapmodel, de iPad mini ligt wat fijner in de hand en de iPad Air en iPad Pro zijn geavanceerder.

Gebruik onze vergelijk tool om alle verschillende iPads met elkaar te vergelijken.

Vergelijk alle refurbished iPads

Vergelijk MacBooks Air

Ben je op zoek naar een laptop voor basis werkzaamheden zoals: internetten, e-mailen, tekstverwerken, video’s afspelen en muziek luisteren? Dan is de meest voordeligste optie de MacBook Air. Dit model is lekker licht van gewicht en daardoor kan je hem overal mee naartoe nemen. iUsed heeft een groot aanbod MacBook Air modellen in het assortiment, met veel verschillende specificaties. Ben je op zoek naar de perfecte MacBook voor jou?

Vergelijk alle modellen.

Vergelijk alle refurbished MacBooks Air

Vergelijk MacBook Pro

Moet je met zwaardere programma's aan de slag? Dan kan je het beste kiezen voor een MacBook Pro. Deze krachtige laptop is geschikt om al jouw foto’s te bewerken met Photoshop. Daarnaast kan je met een MacBook Pro ook goed video’s bewerken en grafische games spelen. Met onze vergelijk tool zie je gemakkelijk wat de verschillen tussen de modellen zijn en voor een krachtige laptop een MacBook Pro je precies in huis haalt.

Vergelijk specificaties als CPU, RAM en graphics.

Vergelijk alle refurbished MacBooks Pro

Kies refurbished als het kan... nieuw als het moet!

iUsed Blog

verwachtingen-apple-2024

Apple belooft een 2024 als geen ander, met innovaties die grenzen verleggen en verwachtingen overtreffen. Hier een blik op wat het komende jaar voor ons in petto heeft, van nieuwe producten tot ongekende ontwikkelingen.

iOS17-Sonoma

Het macOS-ecosysteem heeft in de loop der jaren tal van significante updates gezien, en met MacOS Sonoma worden de verwachtingen weer overtroffen. Hier bij iUsed willen we graag dieper ingaan op de highlights van deze nieuwste versie!

iOS-17-apple

Elke dagelijkse taak wordt met de innovatieve functies van iOS 17 naar een hoger niveau getild. Ontdek in deze blog de talloze handige tools van iOS 17.

voordelen-kopen-refurbished-macbook-png

Refurbished Macbooks is een steeds populairdere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare laptop. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van het kopen van een refurbished Macbook ten opzichte van een nieuw.

Altijd de beste refurbished Apple deals